Zingen

Behalve in het Nederlands heb ik een leuk repertoire in het Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, als mede liedjes in diverse dialecten en klezmer-muziek. Wereld repertoire, als het maar feest is met een lach en een traan. 

Trouwen

Ik ben zo dol op huwelijken sluiten omdat je zo dicht bij de liefde staat.

‘Liefde en respect voor elkaar is het beste ingrediënt voor een goed huwelijk.”

Graag wil ik er voor zorgen om met grote zorgvuldigheid jullie trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken. Daar neem ik alle tijd voor, neem jullie levensverhalen door en luister naar jullie wensen. Het is jullie grote dag en de keuze van de locatie ligt helemaal bij jullie. Als ik jullie trouwambtenaar mag zijn, neem contact op via de onderstaande verwijzing.

Scheiden

Wat is het nu jammer dat de liefde die zo mooi begon niet altijd is wat je ervan verwacht. Als twee mensen absoluut niet meer door die ene deur kunnen en het liefdeskaarsje is gedoofd is het verstandig om in gepaste vrede je eigen pad te kiezen.

Ik weet zeker dat ik dit heel goed kan begeleiden. Het is een vervelende gebeurtenis, ook voor familie en vrienden van het echtpaar. Om  te voorkomen dat zij moeten gaan kiezen is dit een prettige manier, in de gegeven omstandigheden, om dit proces zo positief mogelijk te laten verlopen onder het genot van een hapje, een drankje en een dansje. Alles kan aangepast worden naar jullie wens.

Lezingen

Ik geef lezingen over diverse onderwerpen. Vaak anekdotisch met een knipoog. Verder onderwerpen zoals human interest, mythologische verhalen over planten en de geneeskrachtige zijde hiervan. Ook geef ik lezingen over de geschiedenis van het huwelijk, ook heel vermakelijk, en over mysteriën uit de volksverhalen en volksmythologie.  En u kunt mij altijd vragen voor lezingen over diverse onderwerpen die hier niet vermeld staan.